Panggung Wayang: 50 Carita Pondok Aam Amilia

ISBN:

Published: 1992


Description

Panggung Wayang: 50 Carita Pondok  by  Aam Amilia

Panggung Wayang: 50 Carita Pondok by Aam Amilia
1992 | | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | | ISBN: | 3.37 Mb

Panggung Wayang mangrupa kumpulan carita pondok Aam Amilia anu munggaran jeung anu panglengkepna.Ngurung waktu ampir 30 taun lilana.Nepi ka ayeuna mah ieu buku anu sifatna retrospektif teh minangka anu munggaran dina dunya sastra Sunda.



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Panggung Wayang: 50 Carita Pondok":


grafik-lodz.com.pl

©2009-2015 | DMCA | Contact us